fiahannaiasien.blogg.se

följ vårt äventyr, en fantastisk resa i Asien

underbara Bali

Publicerad 2013-11-06 14:31:05 i Allmänt,

Singapore var fint men för vår res budget för dyrt så vistelsen blev därför endast två dagar och kändes mer som ett mellanstopp. Vi använde därför en heldag att gå runt. Vi såg fina Marina bay, utsikt över alla byggnader, det påminde lite om Hongkongs Victoria Bay, och Little India som är en gata bara med indiskt folk, mat och affärer. Vädret var jätte varmt men vid 3 tiden kom det spöregn, blixt och åska. Vi stod ute under tak i ca 35 minuter innan vi ens kunde gå ut. Vilket gjorde att vi längtade ännu mer till vår nästa destination. Vi bodde nära tågstationen så tidigt igår morse så tog vi tåget till flygplatsen. Flyget blev denna gång till Bali, en spontan resa som inte var inplanerad i vår resrutt. Ibland så blir det inte som man tänkt sig, men vad gör det när man hamnar på ett sådant underbart ställe som vi längtat efter sen vi lyfte från Arlanda. 
Vi landade på eftermiddagen, därefter blev det att hitta ett hotell. Vi letade efter ett billigt men som ändå skulle vara fräscht. Nära till stranden såklart! Vi hittade efter en liten stund ett hotell 200 m från stranden. Rummet är stort med två sängar och badrum. Dem har en halvsliten pool men det gör oss inget. 140kr/ natt med ac,wifi och gratis frukost så tog vi det. Vi har tänkt stanna på detta område en vecka ungefär :)
På kvällen blev det god mat och sen drog vi ut för att checka utelivet här. Det är galet, men för oss perfa! Vi har läst mycket om att inte dricka drinkar då de kan innehålla metanol så det blir bara öl. Men för 9kr/ flaska så kan man stå ut (; 
Idag har vi varit på stranden, riktigt skön och lugn strand som inte kryllar av för mycket folk. Vi bor nära en strand där man surfar, roligt att kolla på men för höga vågor för att bada i så blev lite smådopp och poolen på hotellet senare på dagen eftersom det var stekande sol och mer än smådopp behövdes :) finns lite andra stränder så ska kolla upp dem imorgon. Här är lite bilder så ni ser så bra vi har det :d Ikväll väntas lite utgång nu när vi vet vad som finns men först lite mat i magen :)  Hörde att vädret var mindre lyckat hemma i Sverige så varma hälsningar från 30 graders Bali till er :d

Kommentarer

Postat av: Susanna

Publicerad 2013-11-06 16:29:10

Ser helt underbart ut. Ha det nu så gott och var rädda om er. NJUUUUUT!!!
Kramar

Postat av: Eva

Publicerad 2013-11-06 16:33:58

Viket paradis:))

Postat av: Jenni

Publicerad 2013-11-06 18:38:58

Ser helt underbart ut!!! Bra att ni håller er till öl o cider så ni inte blir dåliga om spriten är kass! Själv sitter vi här hemma i Sverige med mörker o regn :) simma lugn tjejer ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela