fiahannaiasien.blogg.se

följ vårt äventyr, en fantastisk resa i Asien

lite uppdatering

Publicerad 2013-11-25 05:10:32 i Allmänt,

Hejhopp!
Efter tre dagar i Lovina så har vi nu dragit oss vidare till Seminyak. Sista dagen i Lovina avsluta vi med att åka ut med en liten båt kl 6 på morgonen i soluppgången för att se delfiner. Vi hade tur och fick se flera stycken. Tyvärr var det svårt att ta bilder eftersom man ville hinna se dem också, men någon bra fick vi. Det var iallafall vackert att se och väldigt mysigt. Senare på dagen var vädret jättefint - så vi njöt av solen på stranden och fick massage av "Mama", härlig kvinna det.


Tidigt dagen efter blev det shuttlebus till Seminyak, där vi nu befinner oss. Bor på ett fint hotell men tyvärr med den sämsta personalen. Men vi har roligt åt dem istället ;) här kommer vi gotta oss med god mat och massa stekande i solen innan vi drar till Malaysia.Hoppas allt är bra hemma, skickar lite värme till er :)

Kommentarer

Postat av: Jenni

Publicerad 2013-11-28 18:53:40

Hej!!! Blir såååå avis på er! Ni har det helt underbart :) Alltid lika roligt att titta på era underbara foto :) och JA skicka hit lite värme ;) fast idag var det 7 grader haha! NJUT o uppdatera er snart igen!! Pöss <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela