fiahannaiasien.blogg.se

följ vårt äventyr, en fantastisk resa i Asien

Bali bali bali

Publicerad 2013-11-11 06:48:43 i Allmänt,

Hej gott folk! 

Vi kan med glädje meddela att Hanna äntligen är på bättringsvägen!  Hotellägaren ringde hit en läkare, och det visade sig att det var halsfluss som spökade. Lite antibiotika senare, så slapp Sofia ligga ensam vid poolen. Så dem senaste två dagarna har vi varit på utflykter. I lördags var vi på en strand som heter Gegger beach. Där var väldigt lugnt och inte alls mycket folk. Det var fint vatten och strand, för cirka 20 kr var fick vi även god lunch! 





Dagen därpå gick vi upp i tid för att åka till en ny strand, vi hittade ett ställe som heter Sanur som enligt Google skulle vara jätte fint så för en lite peng tog vi första bästa taxin dit. När vi väl var framme så såg det katastrofalt ut.. Efter en promenad för bättre tider så träffa vi ett par som berätta att tsunamin hade käkat upp hela stranden för några år sedan och ville man bada så fick man smita in på ett hotell, om man inte ville vänta på tidvattnet som kom vid 16 tiden.. Trots besvikelsen så följde vi rådet och det slutade med att vi faktiskt hittade ett helt fantastiskt hotell med underbar pool med musik och fin natur. För en smoothie och lite lunch var solstolarna våra! Här låg vi och njöt hela dagen. När vi kom tillbaka till hotellet så haffa vi ägaren som nu har lovat att hjälpa oss att få billiga biljetter till Giliöarna som vi kommer att åka till imorgon. Vi kommer spendera ca 5 dagar på ön Trawangan och 3 på Gili air. Gå gärna in och kolla upp dem om ni är nyfikna :). 



Men det bra slutar inte här, på kvällen efter en mixed grill tallrik så begav vi oss till ett internetcafé. Vi kan därmed meddela att vidarebiljett till Kuala lumpur bokad. Den 28 November säger vi hejdå till  Indonesien och Hej till Malaysia :d och inte nog med detta, vi har bokat AVICII!! Avicii - Kuala lumpur - 30 Nov - glädje! 


Nu ska vi ha en dag med ett stort leende då vi har mycket att se fram emot!

Och till våra pappor, grattis på farsdag i efterskott. Ni är bäst.

Kommentarer

Postat av: Susanna

Publicerad 2013-11-11 09:17:35

Ser ut som om ni har det superhärligt. Sofia, du har en "svärfar" som har ägnat en del av helgen att kolla upp var du är i förhållande till orkanen på Filippinerna. Så akta er för den, annars kan inte Mats sova ;). Kramis

Postat av: Jenni

Publicerad 2013-11-13 18:54:18

Hej tjejer ! Ni verkar ha det sååå underbart :) vad skönt att du ( Hanna ) mår bättre! Man blir ju lite orolig! Ni är duktiga på att uppdatera er!! Känns som ni inte är så långt borta då <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela