fiahannaiasien.blogg.se

följ vårt äventyr, en fantastisk resa i Asien

Koh Lipe och PhiPhi Island

Publicerad 2013-12-19 11:36:29 i Allmänt,

Nu har vi blivit lite segare med bloggen, men här kommer lite uppdatering :)

Ön Koh Lipe var helt fantastiskt. Från att ha 3 dagar bokade till 7 så var det väldigt ledsamt att behöva åka. Ön var precis det som vi längtat efter; chilla barer med reggae musik där alla var super trevliga, god mat och paradis-stränder. Vit sand och himmelsblått vatten. Inget att klaga över helt enkelt. För det mesta av dagarna så njöt vi bara på stranden och avsluta på Longtailbar med en drink och live musik. En av dagarna blev det iallafall en hel dagstur runt Koh Lipe med snorkling och bad. Korallerna och fiskarna var så fina. Även roligare nu när Hanna lärt sig simma med simfötter ;) vi har varit väldigt glada då vi äntligen har börjat få vädret på vår sida. 

Vi fick lära känna några underbara människor som var bosatta på ön och som vi kommer minnas. Trots allt som var så bra så kände vi att efter en vecka så var det dags att röra på sig för att se lite nytt. Denna gången gick färjan till Phiphi Island. 
Då vi har varit dåliga på uppdatering så har vi befunnit oss på phiphi i 7 dagar och kan konstatera att det inte är detsamma som för två år sedan då vi var här. Gjorde en snorkeltur igår som inte var någon höjdare, vattnet var så grumligt och här kryllar av ännu mer turister än innan. Vi kan väl säga att vi blev lite förälskade i stämningen på Koh Lipe. Men ändå så har vi haft det trevligt här, första kvällen blev en riktigt rolig utekväll. Träffade lite nytt folk och firade lucia dagen med att hoppa genom brinnande hopprep och gå limbo under levande eld. Ni kan va lugna, allt hår är kvar. Efter denna kväll blev det ytterligare en utekväll men efter det har vi faktiskt bara tagit det lugnt. Ätit god mat på fiskrestaurang och besökt phiphi viewpoint. Var egentligen tänkt att vi skulle utforskat utelivet mer de senaste dagarna, men Hanna drog på sig en matförgiftning, därav har det blivit lugnt.  Ikväll är det vår sista kväll här på phiphi. Imorgon bitti åker vi till Phuket, Patong. Där ska vi äta vårt efterlängtade svenska julbord på julafton :d Hoppas allt är bra med er alla, kram från Thailand! 

Kommentarer

Postat av: Jenni

Publicerad 2013-12-19 19:32:19

Hej! Skulle precis gå in här o uppmana er till att uppdatera lite ;) vad bruna o fina ni är!! Hur är det med dej Hanna? Du lyckas fan alltid bli dålig fina du <3 hoppas du mår bättre :) ha det underbart! Så hörs vi live på julafton <3 pöss!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela