fiahannaiasien.blogg.se

följ vårt äventyr, en fantastisk resa i Asien

Hello Malaysia

Publicerad 2013-12-01 10:53:35 i Allmänt,

Shohooo!

Då har vi förflyttat oss till Malaysia - Kuala lumpur. Första dagen vi kom så var det ösregn.. Men för att göra kvällen spännande så hitta vi en restaurang där man skulle steka sin egen mat. Såg lättare ut än vad det var ska vi säga er. Förutom att vi nästan satte igång brandlarmet på stället så var det rätt kul. Efteråt så hitta vi en nice bar där vi äntligen fick våra efterlängtade drinkar. Efter tre veckor med endast öl på Bali, så var det riktigt gott. Fredag och uppe i ottan. Begav oss till Thailändska ambassaden för att ansöka om visum då vi har planer att stanna längre än en månad i Thailand. Så nu håller vi tummarna att vi får glada nyheter imorgon! Efteråt tog vi en taxi till Aquaria som är vad det låter, ett stort akvarium.  Vi hade en riktigt trevlig rundtur här, med Hajar och alla sorters vattendjur. Efter detta så blev det en promenad runt KL parken där vi såg på twintowers. Sedan behövde vi lite mat i magen och Hanna kom på idén att käka köttbullar på Ikea så det gjorde vi. Riktigt gott var det med lite svensk mat. Blev även lite titt på möbler. När vi kom hem var vi trötta och på kvällen bestämde vi oss för att ha en myskväll, så vi köpte Kinamat och tittade på film. 


En god natts sömn senare så var vår efterlängtade Lördag kommen - dagen då det var dags för Avicii! Började förmiddagen med att gå till Time square shoppingcenter. Det största vi någonsin skådat!! Gigantiskt med nio våningar och löjligt billiga kläder. Synd man har begränsad plats i väskan.. Här gick vi runt och passa på att gå till en frisörsalong där dem tvätta och föna vårt hår så var det bara att locka när vi kom hem, lyx! 
Efter lite käk och förfest på rummet så var det tid för att åka till konserten som var på sepang cicurit. En av världens största formel1 banor. I en lång bilkö för att komma in så upptäcker vi en skylt där det står VIP. Detta var något vi hade och kom därmed framför alla i kön. När vi väl kom in på VIP hörnan så var vi riktigt nöjda. Vi fick gratis dricka och mat, man slapp trängas bland folk, och vi träffade massa andra roliga människor. Avicii levererade - såklart! Det var topnotch och riktigt fett. 
Idag är vi väldigt möra och tar det inget annat än lugnt. Ikväll ska vi gå på bio, kränga popcorn och se hunger spelen 2. Superbilligt att gå på bio här, kostade 36 kr för en biljett! Hoppas den är bra :d 
Eftersom det är första advent idag så har vi såklart tänt ett ljus (som vi köpte på Ikea). I Malaysia är det jul ÖVERALLT, med både pynt och julsånger, så därför är det inga problem att plocka fram julkänslorna. 


ha en bra första advent där hemma, kram 

Kommentarer

Postat av: Jenni

Publicerad 2013-12-02 12:40:27

Hej! Hade varit häftigt att vara på den konserten!!! Håller tummarna för er att ni får era visum :) massa kramar <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela