fiahannaiasien.blogg.se

följ vårt äventyr, en fantastisk resa i Asien

Efterlängtade Thailand

Publicerad 2013-12-08 14:28:00 i Allmänt,

 

Turen på Langkawi blev inte långvarig, endast två nätter då det mestadels regnade. Men en utflykt hann vi iallafall med. Det blev Islandhopping som det kallas. Besökte två öar, bland annat en som kallades för "pregnant lady", eftersom den va formad som en sovande gravid kvinna. Där gick vi en runda i den vackra naturen och fick se vilda apor. Dock så är det att se och inte röra. Hålla i grejerna får man också, dem är kvicka och vill ha mat. Därefter tog båten oss till en plats där man kunde mata örnar som cirkulerade runt båtarna. Dock va det ingen på vår båt som var speciellt intresserade utav det, så istället åkte vi vidare till en annan ö. En riktig Robinson-ö. Där fick vi ungefär en timme till att bada i det klarblåa vattnet. Lite kallt var det dock, eftersom solen ont kvällen tog vi det lugnt då det blev mycket funderande, hade hört om en ö som heter ville visa sig på hela dagen. Och väl tillbaka på langkawi kom ös-regnet. Därför tog vi oss en riktig funderare på kvällen angående om vi skulle stanna kvar eller inte. Vi hade hört om en ö som heter Koh Lipe (som tillhör Thailand), och den skulle bara ligga en timme bort med speedboat. Där skulle vara finare och bättre väder. På impuls bokade vi biljett och morgonen därpå åkte vi dit.

Nu befinner vi oss då på Koh Lipe, som var ett väldigt bra val! Här är underbart, kristallblått vatten med vit sand. Hittat ett billigt boende och bor 50 m från stranden. Sol är här också - kan inte bli bättre :D här blir vi några dagar sen får vi se vart vi tar oss.

Hoppas alla överlevde Sven och att ni njuter av snön (; själva fick vi nyss jaga ut en ödla som ville bosätta sig inne hos oss...

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela